Ob bogati ponudbi ter raznovrstni dnevni, večerni in otroški animaciji, ki je dandanes na razpolago, je mali-BU s svojo ponudbo za otroke idealen naslov za pravo, predvsem pa poučno zabavo.

Raznovrstne animacije so prilagojene starosti otrok, zato se otroci ob druženju z mali-Bujem zabavajo, rekreirajo, učijo, predvsem pa so vedno kreativni, saj so na prvem mestu in prav njim je posvečena vsa pozornost v naslednjih programih:

1. ZABAVA (Otroci so ob glasbi in gibanju deležni odlične zabave in plesa.)

2. PREDSTAVE ( V repertuarju so naslednje gledališke predstave: Mleko, Voda, Škrat Lenko in vila Lucija, Dojenček in varuška, Sinek Martinek.)

3. NOČ ČAROVNIC ( Plesna zabava, ki pričara odlično vzdušje Halloweena)

4. VESELI DECEMBER (Otroke s pravimi sanmi obišče katerikoli od treh dobrih mož: dedek Mraz, Božiče ali Miklavž.)

5. PUST, KRIVIH UST (Otroci so deležni plesne zabave v pustnih kostumih.)

6. OTROŠKO SILVESTROVANJE (Zakaj ne bi ura odbila polnoč že prej? Zakaj si ne bi zaželeli zdravja tudi otroci? Vse to otroke čaka ob odlični plesni zabavi.)

7. POUČNE DELAVNICE ( Ob raznih pripomočkih se v delavnicah otroci srečujejo s pomenom telovadbe, varnosti v prometu, življenju na kmetiji in z delom na vrtu).

8. IGRE S POSEBNIMI IGRALI (Tricikel, glasbeni instrumenti, velika kocka in žoga, napihljiv skrin, kolo sreče, molža krave, karaoke, štafetne igre, prometni poligon, specialne smuči, torta presenečenja, šah, človek ne jezi se, vreče, kostumi, kepe, sneg…. Vse to in še več popestri otroško zabavo.)

9. STARE POZABLJENE IGRE – POSLIKAVA

10. PROMOCIJA VAŠEGA PODJETJA S POSEBNIM SHOWOM ( Ob glasbeni spremlajvi in s posebnim triciklom raznašam letake s promocijo vašega podjetja.)

11. ROJSTNODNEVNA ZABAVA ( S prihodom na praznovanje lahko še kako popestrim otroško razpoloženje.)

Vse nastope se lahko izvaja v vrtcih, šolah, športnih dvoranah, mestnih trgih, trgovskih centrih, bazenih, smučiščih, podjetjih,… Torej kjerkoli si zabavo zamislite.

Kontakt

DANES NA TV mali-BU
buutv
....::: POTREBNA REGISTRACIJA :::....